EKOYRITTÄJÄT: VADELMA

31.5.2018

Olen haastatellut ja esitellyt täällä blogissa kuusi ekoyrittäjää. Nyt on vuorossa esitellä minun oma ekoyritykseni: Vadelma. Ajattelin ensin tehdä samanlaisen haastattelun yrityksestäni kuin muistakin ekoyrityksistä. Huomasin kuitenkin, että on vähän liian aikaista vastata moniin kysymyksiin, kun olen vasta aloittanut yrityksen. Voisin vaikka tehdä tämän samaisen haastattelun vuoden päästä! Ennen sitä esittelen lyhyesti Vadelman ja sen tuotteita. 

Vadelma on ekologisia tekstiilituotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. talousliinoja, kestopusseja, kestonenäliinoja, furoshikejä, kestovanulappuja ja vauvojen kestotuotteita. Tuotteet ovat uudelleen käytettäviä ja niitä käyttäen voi vähentää jätteen määrää. Vadelman tuotteet on valmistettu eettisesti ja yrityksen jokaisessa vaiheessa valitaan mahdollisimman ekologinen vaihtoehto. Esimerkiksi tuotteet viedään myyntiin lähikauppoihin polkupyörällä, kaikki pienimmätkin kangaspalat säästetään tulevaa varten, turhaa paperia vältetään ja itse yrittäjä koittaa juoda vähemmän kahvia. :)

Kaikki tuotteet on valmistettu Ranskassa, Angersissa mahdollisimman ekologisista materiaaleista. Kankaat on joko kierrätettyä tai pienten vaatevalmistajien tekstiiliylijäämää. Hygieniatuotteet ja talousliinat on valmistettu uudesta luomukankaasta ja / tai Ökö-Tex-sertifioidusta kankaasta. 

Vadelman tuotteita voi ostaa myös Etsystä. Vadelman uusista tuotteista kerrotaan facebookissa ja Instagramissa.

Vadelman tuotteita myydään vielä toistaiseksi vain Ranskassa, Etsyssä sekä nyt myös täällä blogissa (osiossa kauppa). Tulevaisuuden suunnitelmissani on saada tuotua Vadelman tuotteita myyntiin Suomeen ja perustaa oma verkkokauppa. Mutta vielä ennen sitä hommaa on paljon... :) 


ALEKOODI

Tarjoan koodilla TRASHLESS 15 % alennuksen kaikista nenäliinoista ja talousliinoista. Tarjous on voimassa 31.5-7.6 välisen ajan. Tervetuloa ostoksille! Tuotteiden käärepaperit on tehty kierrätetystä paperista ja muualle kuin Ranskaan tilatessa kääreet on käännetty englanniksi. 


p.s. Vielä ehtii mukaan ensimmäisen suomalaisen zero waste -kirjan arvontaan täällä blogissa tai Instagramissa. Arvon kirjan tänään (31.5) illalla.

Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.