3/4 OSAA VAATELAKOSTA TAKANA

4.4.2018

Nyt alkaa jo olla sellainen olo, että TARVITSEN uusia vaatteita. Vaatelakkoa on nyt takana komeat yhdeksän kuukautta. Tänä aikana olen ostanut itselleni vahingossa yhdet tohvelit. Villakangastakin ostin myös, mikä oli jo sovittu säännöissä. Mutta nyt tuntuu, että vaatekaappini sisältö on aina sitä samaa ja jotenkin vaatteet ei tunnu niin kivoilta. 

Minulla on kahdet käyttökelpoiset farkut, joista toiset ovat vähän rikki. Kengissäni on reiät ja muutamat vaatteet ovat melko kulahtaneita. Mutta kaikki sukkani ovat säilyneet ehjinä! 

Olen myös miettinyt tosissani, että jatkaisin vaatelakkoani toisella vuodella. Voisin vaikka vuokrata vaatteita, jos vaatekaapistani ei löydä sopivaa päälle laitettavaa. Mutta mutta, tarvitsen kengät tai oikeastaan kahdet. Ja uudet farkut ja yhden tai kaksi kivaa neuletta. Ja uudet bikinit. Ja vaikka mitä muuta. No katsotaan, kunhan nyt vedän tämän vuoden kunnialla loppuun. Niin katsotaan sitten, miten tätä hommaa jatketaan. Ei ainakaan ostomanialla. ;) 

Instagrammissa olen alkanut viime aikoina seuraamaan useita ekologisia vaatemerkkejä. Vaatelainaus myös kiinnostaa ja ekologinen muoti noin ylipäätänsä. Olen viime aikoina lukenut ekologisesta muodista  ja siitä onkin tulossa pian juttua blogiin.

Nyt kärvistellään vielä muutama kuukausi. Tai tavallaan vaatelakko on ihanaa, kun aikaa ei mene shoppailuun ja samalla tietää, että ei ainakaan tuota lisää tänne maapallolle tavaraa. Vaatteiden ylenpalttinen ostamattomuus on jo melkoinen ekoteko. 


Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.