HELMIKUUN KOOSTE

10.3.2018
Täällä ollaan Suomi. Me matkasimme reilu viikko sitten Helsinkiin. Zeroweistaaminen ei ole onnistunut kovin hyvin. Olimme kuusi ensimmäistä päivää kipeänä. Elikkäs haalimme kaupasta valmista vauvanruokaa ja itsellemme myös.

Viime kesänä kävimme Suomessa ja olimme juuri aloittaneet tämän haasteen. Joten Suomessa ollessamme ostimme ruokaa kuten ennen. Uuden tavan omaksumisessa on jo paljon työtä ja kun sen vie uuteen ympäristöön, pitää ikään kuin aloittaa alusta – etsiä kaupat, organisoida arki ja etsiä. 

Lentäminen ei ole niin hyvä juttu. Pohdinkin lentämistä jokin aika sitten. Me matkaamme Suomeen pari kertaa vuodessa. Lentäminen on niin paljon edullisempaa, joten muuta vaihtoehtoa ei  ole. Toivottavasti tulevaisuudessa meillä on niin paljon rahaa, että voimme matkustaa junalla Suomeen. Rakastan matkustaa junalla. Se on todella rentouttavaa. 

Helmikuun aikana pohdin erityisesti sitä, että mikä zeroweistaamisessa kiehtoo. Ympäristö näkökulma on luonnollisesti tärkeä. Tämän lisäksi zeroweistaaminen antaa paljon muutakin. Se on ikään kuin harrastus, jonka kautta tapaa uusia ihmisiä ja oppii arvostamaan  pieniä asioita. 

Minun tapauksessani tämä harrastus on tuomassa minulle myös työpaikan. Huhtikuussa aloitan yritystoiminnan täällä Ranskassa. Blogia teen myös tosissani ja minusta olisi hienoa, jos joku päivä voisin tehdä yhteistyötä suomalaisten ekologisten yritysten kanssa. Blogissa on myös se hyvä puoli, että se pitää minun juuriani Suomessa. Sitä kun kirjoittaa päivittäin suomeksi, se ei pääse liikaa ruostumaan. Lisäksi on niin kivaa vaihtaa kommentteja blogin ja instagrammin kautta. 

Päivitän paljon Instagrammiin zero waste - vinkkejä, joista en välttämättä tee aina postausta. Tervetuloa seuraamaan!


Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.