MITÄ KUULUU VAATELAKOLLE?

2.1.2018Kohta olen vaatelakkoni puolessa välissä. Se on sujunut hyvin, pientä poikkeusta lukuunottamatta. Ostin itselleni vahingossa yhdet uudet tohvelit. Niitä kun on vaikea löytää käytettyinä. Olin oikeastaan unohtanut vaatelakkoni ja olin suuremmassa marketissa ostoksilla. Vauvalle ostin myös kahdet sukkahousut uutena. En valitettavasti löytänyt niitäkään käytettynä, joten päätin tehdä pienen poikkeuksen.

Tohvelit ja sukkahousut ovat melko välttämättömiä vaatteita, joita ei vaan löydy käytettynä. Ilman niitäkin tulisi toimeen, mutta en näe syytä kärvistellä, joten nämä poikkeukset sallittakoon. Seuraavan puolen vuoden aikana koitan olla tekemättä mitään pieniä poikkeuksia. Nyt alkoi muuten alennusmyynnit. Huh, minun ei tarvitse mennä sinne!

Vaatelakkoilu on mielestäni melko helppoa. Koska en seuraa juurikaan muotia, enkä etsi vaateinspiraatiota netistä tai lehdistä. Tosin, olen huomannut, että jos näen jossakin kadulla ihmisen jolla on kivat vaatteet, laukku tai kengät, alkaa shoppailu kiinnostaa. 

Haaveilen nyt uudesta repusta, kengistä ja farkuista. Minun pitäisi odottaa ensi kesään saakka, sillä noita on mahdotonta perustella välttämättöminä hankintoina. Uudet aurinkolasit myös kiinnostaa, sillä vanhat ovat raihnaiset ja niiden UV-suoja taitaa olla huono, jos niissä edes on sellaista. Aurinkolasit eivät muuten ole vaate tai kankaasta tehty asuste. Hahaaaa, minähän voin ostaa ne! Joo vaatelakkoilu on ihan peace of cake. :D

Päätin äskettäin, että koko tammikuun olen ostolakossa. Aurinkolasit saavat siis odottaa helmikuulle. En siis osta mitään muuta kuin ruokaa ja aivan välttämättömiä asioita, kuten lääkkeitä jos tarvitsee. Ostan vain välttämätöntä ruokaa, en siis herkkuja. No saimme joululahjaksi paljon suklaata ja muita herkkuja, joten herkkujen ostamattomuus on nyt helppoa. 


2 kommenttia

 1. Hienosti olet porskuttanut!

  Olen huomannut, että lähes kaikkea löytyy käytettynä, mutta joitain juttuja ei aina tekis mieli hankkia käytettynä ja usein käytetyn metsästys on työlästä, jos on tarkka näkemys siitä mitä haluaa. Kompromissejäkään ei ole kiva tehdä loputtomiin. Sellainen "vähän sinne päin, mutta ei täydellinen" on alkanut ärsyttämään tämän oman lakkoni aikana. Olis niin mukava, kun olis justiinsa eikä melkein. Varsinkin vaatteissa.

  Tsemiä loppukierrokselle!

  - Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toisinaan käytetyn metsästys on aikaa vievää. Tänään rikoin jo kuukauden ostamattomuutta. Ostin turvaportin vauvalle portaisiin, ei sellaista vaan ole käytettynä ja niin turvallisia tuotteita haluaa ostaa uutena, kun on vauva kyseessä. :D Joo kompromissejä ei kiva tehdä loputtomiin...

   Poista

© Trashless. Design by Fearne.