5 LEMPPARI ZEROWASTE - TUBETTAJAA

16.10.2017Seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti eri Zero waste -tubettajia. Youtubesta löytyy tosi monia inspiroivia tubettajia. Suomalaisia zero waste -tubettajia ei vielä ole. Vai onko? Itse en koe videoissa esiintymistä omaksi jutukseni, joten en lähde niitä tekemään. Valokuvaajana tykkään pysytellä kameran takana. ;) Amerikkalaisia, englantilaisia ja ranskalaisia tubettajia on aivan älytön määrä. Kun videoita on katsonut aikansa, huomaa, että monet tubettajat tekevät hyvin samanlaisia videoita. Toisinaan jotkut videot ovat niin hidastempoisia, että en jaksa niitä kymmentä sekuntia kauempaa katsoa. Missä on muuten kaikki miespuoliset zero waste -tubettajat?


Tässä viisi hieman toisistaan erilaista tubettajaa, jotka tekevät videoita professionaalilla otteella.


Zero Waste Home

Béa Johnsson on Zero waste - liikkeen äiti.  Hänen kanavalla nähdään perusvinkkejä zeroweistaamiseen sekä videoita tv-haastatteluista.

Béa Johnson on klassikko, joka jokaisen zeroweistaajan pitää tietää.  

The Fairly Local Vegan

Vegaaniperheen pikkulapsiarkea Kanadassa. Pidän tämän tubettajan ulosannista ja reippaudesta. Hänellä on myös ihanan taiteellinen ja boheemi tyyli.

Amber on eräänlainen zerowaste -kapinallinen. Punk-asenteella varustettu tatuoitu perheenäiti.  

Trash is for Tossers

Monet tuntevat varmasti tämän nuoren newyorkilaisen naisen, joka saa neljän vuoden roskat mahtumaan pieneen lasipurkkiin.

Lauren Singer  antaa hyviä niksejä kaupunkilaisen zerowaste - arkeen. Hänellä on nykyään pari zeroweistaamiseen liittyvää yritystä. Todella inspiroiva businessnainen. 


Eco Boost

Kate Arnell on lontoolainen zeroweistaaja, jolla on monia hyviä arkipäivän vinkkejä zeroweistaamiseen.

Kate on ihanan positiivinen. Videoista tulee hyvä mieli. 


Ela Gale

Tämä harmoninen ja eteerinen uusiseelantilainen kertoo hyvin rauhallisesti omasta ekologisesta elämästään.

Ela Gale antaa hyviä vinkkejä kosmetiikkatuotteiden tekemiseen. 

Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.