VIIKKO 10. SUMMA SUMMARUM

4.9.2017Viikonloppuna pidimme vauvamme ristiäiset. Ikää vauvalla on reilu 5 kuukautta, joten juhlat ovat ehkä suomalaisittain aika myöhään. Tiesittekö muuten, että Ranskassa vauvan nimi pitää antaa viiden päivän sisällä syntymästä. Heti kun vauvamme syntyi, meiltä kysyttiin hänen nimi, jotta se voitiin kirjoittaa papereihin ja sänkyyn. :) Meillä oli toki nimet valmiiksi mietitty. 

Koska pidimme ristiäiset mieheni vanhemmilla, emme voineet luonnollisesti vaikuttaa kaikkeen. Ja ei sen puoleen, ei minulla olisi ollut energiaa. Ruokaostoksemme sisälsivät paljonkin roskaa. Lahjat joita saimme, olivat pahvisissa paketeissa (sellaisia joita saa kaupasta kun ostaa lahjan). Ne kaikki voi laittaa kierrätykseen! Yhtään lahjanarua ei meidän paketeissa ollut. Tosin lahjana saadut uudet vaatteet ovat vähemmän ekologisempia kuin jo käytetyt. Kirjekuorilahjat olivat kaikista ekologisempia. 


Mokat

* Ristiäis-tarjoilumme sisälsivät paljon roskaa. 

* Ostimme kotona muovipurkissa sellaista kotitekoista porsaanlihapateeta.

* Kotona ostoksemme sisälsivät pari paperipussia ja yhden pienen muovipussin.

* Ostin rikkinäisten kotitohvelien tilalle uudet. Hei hetkonen, tämähän on vaate! Vai onko? Minähän olen vaateostolakossa.


Onnistumiset

* Antamamme pienet ristiäislahjat olivat roskattomia.

* Aloitimme kiinteät tällä viikolla ja tein ne itse.

* Tein tomaattikastiketta talven varalle. Tällöin meidän ei tarvitse ostaa ulkomailta tuotuja tomaatteja tai säilykepurkisssa olevaa kastiketta. 


Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.