VIIKKO 7 JA 8 SUMMA SUMMARUM

21.8.2017

Täällä ollaan lomailtu niin Suomessa kuin Ranskassa. Nyt takaisin blogin pariin. :) Lomaillessa tulikin lomailtua myös tästä uudesta elämäntavasta. Aluksi olin hiukkasen pettynyt, mutta koska tämä on meille vielä niin uutta niin lipsuminen suotakoon. Eikös sitä pitänytkin olla armollinen itselleen ;) 

Nyt olen taas motivoitunut miettimään ja näkemään vaivaa roskattoman elämän puolesta. En minä sentäs lomalla ihan edelliseen palannut. Mokia tuli niin paljon, että en edes kirjaa niitä nyt blogiini ylös. Sen sijaan kirjoitan vain onnistumisista. :)

Onnistumiset

* Ilmaiskynät, kieltäydyin ottamasta sellaista. Tai ei minun tarvinnut edes sanoa mitään, en vain ottanut sellaista mukaani.

* Viinimaistiaiset kertislaseista. Otin yhden ja sitten muistin, ai niin jätetään loput väliin. Ja olin täysin tyytyväinen ilman maistiaisia. Sitäpaitsi imetän, joten  hyvin vähän tulee otettua alkoholia.

* Hillomaistiaiset ja muovilusikat. En maistanut. En silti tuntenut, että jäin jostain paitsi. Meillä on kaapit täynnä hilloa kotonakin.

* Heti Ranskaan palattuani, ostin leivät omiin pusseihin ja samoin toriostokset olivat pientä poikkeusta lukuunottamatta roskattomat.

* Ostin Suomesta paljon käytettyjä lastenkirjoja vauvalle. Uudet ovat sitäpaitsi aivan törkeän kalliita.

* En ole ostanut yhtään kosmetiikka- tai muuta kemikaalituotetta (paitsi yhden tuubin hammastahnaa). Astianpesuaine on loppu, joten nyt siirryimme Marseille-saippuaan.Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.