KAHVISTA JA HUNAJASTA VARTALOKUORINTA

22.7.2017

Opin tekemään monia tee-se-itse-tuotteita asuessani muutaman vuoden Venäjällä. Ihmiset tuntuivat olevan siellä hyvin luovia säästäessään rahaa. Olin kerran Pietarissa saunassa tuttavani kanssa ja hän alkoi hieromaan kahvinpuruilla kroppaansa. Hän ojensi purkin minulle ja sanoi kahvia ja hunajaa. Selvä, kokeilin tätä vartalokuorintaa ja voi että miten pehmoinen ihoni tämän jälkeen oli. Kahvin ansiosta tämä kuorinta kuulemma vähentää selluliittia. Tässä ekologisessa kuorintavoiteessa ei takuulla ole luontoa ja ihmistä saastuttavaa mikromuovia! :)

AINESOSAT
1/5 osaa hunajaa
4/5 keitetyn kahvin puruja

Säästä aamukaffesi purut ja sekoita ne hunajan kanssa purkissa. Jos et satu juomaan kahvia, odota sopivaa hetkeä jolloin olet kahvinjuojan seurassa ja pyydä häneltä kahvinpurut mukaasi :D Kuorinta-aine säilyy parisen viikkoa suljetussa purkissa.Jos olet saunassa, hiero kuorinta koko vartalolle ja anna vaikuttaa viidestä minuutista puoleen tuntiin. Kuorinta on kuulemma tehokkaampi saunassa tehdessä, mutta ihan tehokas suihkussakin. Suihkussa pesen kuorinnan heti pois, koska en jaksa odotella siellä.  Ihosta tulee ihanan pehmoinen vaikka kuorinnan tekisi vähän  nopeammin.  Iho saattaa tuoksua kuorinnan jälkeen hieman kahville. Tämän edullisempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa kuorinta-ainetta saa etsiä!

Jee, blogiani luetaan Suomessa ja muutamassa muussakin maassa on jokunen kurkannut blogia! :) Blogia voi nyt seurata Blogit.fi:ssä. 

Lähetä kommentti

© Trashless. Design by Fearne.